Subsidieprogramma


Subsidieprogramma ‘Wereldwijd werken met water’

Het programma Partners voor Water beoogt door het bundelen van krachten de internationale positie van de Nederlandse watersector te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de wereldwaterproblematiek. In dat kader ondersteunt het programma ambitieuze partijen uit de Nederlandse watersector met een subsidie om innovatieve projecten in het buitenland te realiseren. Bent u zo’n partij met ambitie en heeft u een concreet idee voor een project in één van de 28 Partners voor Water landen? Dan nodigen we u uit om uw subsidieaanvraag in te dienen.

Het subsidieprogramma staat open voor samenwerkingsverbanden van in Nederland gevestigde ondernemingen, onderzoeksinstellingen, overheden of ngo’s. Het gaat hierbij om organisaties die gezamenlijk een lange termijn ambitie hebben in een bepaald land.

Via deze website informeren wij u graag op hoofdlijnen over de belangrijkste onderdelen van het subsidieprogramma. Gaat u subsidie aanvragen, lees dan eerst de regeling uit 2011, waar het subsidieprogramma uitgebreid en in detail wordt toegelicht. Bekijk ook de wijzigingen in het programma voor 2012 en 2013.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de projectadviseurs van Partners voor Water. Om u een indruk te geven van de projecten die binnen het programma Partners voor Water 3 gesubsidieerd worden kunt u de site www.dutchwatersector.com raadplegen. Bekijk ook het totale overzicht van Partners voor Water 3 projecten.

Comments are closed.